Joël Luyk

Hij kijkt graag verder dan de initiële vraag, legt verbanden die anderen niet snel zouden leggen en haalt veel voldoening uit het feit dat hij opdrachtgevers helpt beter(e) onderbouwde keuzes te maken. Als consultant van Delta Pi staat Joël vooral naast zijn opdrachtgevers. Door de huidige situatie grondig te analyseren en de stip op de horizon te verduidelijken, zorgt hij voor nieuwe inzichten en bepaalt hij samen met betrokken partijen de route naar het gewenste resultaat. Daarbij heeft de technisch bedrijfskundige, die ook een opleiding veranderkunde heeft afgerond, veel aandacht voor het krachtenveld van en de situatie waarin de opdrachtgever zich begeeft. “Naast het bieden van structuur en inzicht, moet een adviseur zich kunnen inleven in de achterliggende behoeften van de opdrachtgever en degenen die onderdeel uitmaken van de (verander)opgave. Alleen zo kun je stappen maken en op lange termijn resultaat bereiken”, zo vindt Joël.

Hoewel Joël zijn expertise bij diverse mooie projecten heeft mogen inzetten, is hij met name trots op de manier waarop Delta Pi een bijdrage heeft kunnen leveren aan de Nieuwe zeesluis in IJmuiden. In dit project is RAMS-management als discipline op de kaart gezet en is de RAMS-gedachte stevig verankerd in het ontwerp én zijn de ontwerpers zich bewust geworden van het belang ervan.

Opladen doet Joël door te sporten, muziek te luisteren en te pubquizzen. Door zijn brede muzieksmaak – van Nederlandstalig tot klassiek en van pop tot grunge – weet Joël met name de muziekvragen feilloos te beantwoorden.

Contact met Joël? Dat kan via j.luyk@delta-pi.nl.

Bekijk mijn LinkedIn profiel