Margarita Rivas

Ze staat haar mannetje wel, als enige dame in het team van Delta Pi. Met haar betrokkenheid, directe manier van communiceren en open houding, zorgt Margarita al vanaf haar allereerste werkdag voor een frisse wind binnen Delta Pi. In de functie van office manager is ze een ware spin in het web – en dat is een rol die haar op het lijf geschreven is. Zo is Margarita verantwoordelijk voor de marketing, de HR en de projectadministratie van de organisatie. Ook heeft ze de stoffige zolder van ons kantoorpand in Vught omgetoverd tot een ware recreatieruimte. Een ruimte waar we dankbaar gebruik van maken tijdens onze vrijdagmiddagborrels en de Delta Pi KVM-dagen (klaar voor morgen dagen), waarop we brainstormen hoe we onze klanten nog beter klaar kunnen laten zijn voor (de uitdagingen van) morgen.

Door haar brede takenpakket heeft Margarita veel contact met collega’s en weet ze precies wat er reilt en zeilt binnen de organisatie en bij de klanten van Delta Pi. In haar werk is ze gedisciplineerd, perfectionistisch en zelfstandig. Ze legt de lat hoog en daardoor voelt ze zich als een vis in het water bij Delta Pi. “Binnen onze organisatie is iedereen zo. Dat werkt heel prettig samen.”, aldus Margarita. Ze stapt de deuren van het Delta Pi kantoor dan ook tevreden uit als ze haar enorme to do-lijst met succes heeft weten weg te werken. Als ze haar energie vervolgens ook nog kwijt kan in de sportschool, of rond mag rennen op haar hardloopschoenen, is Margarita’s dag helemaal goed.

Wil je meer weten over Delta Pi, dan is Margarita de vrouw die je moet hebben. Je kunt haar bereiken via m.rivas@delta-pi.nl.

Bekijk mijn LinkedIn profiel