Max van de Laarschot

Risico’s signaleren, analyseren en zoveel mogelijk beperken: het loopt als een rode draad door het werkende leven van Max. De junior consultant werkt sinds juli 2019 bij Delta Pi en bijt zich vast in uiteenlopende opdrachten op het gebied van asset-, risico- en RAMS-management.

Hoewel risicoanalyses een centraal thema zijn in het werkende leven van Max, is hij niet altijd werkzaam geweest in de consultancy. De afgestudeerd bedrijfskundige is gespecialiseerd in Strategic Management en werkte in de eerste jaren na zijn studie als KYC-analist bij de Volksbank. Hier analyseerde hij de zakelijke klantenkring en onderzocht hij de risico’s op het gebied van fraude, witwassen en terrorismefinanciering, om te voorkomen dat de bank dit soort activiteiten (ongemerkt) zou faciliteren. Zijn analytische vermogen, neus voor risico’s, leergierigheid en behoefte om nauwer bij het klantproces betrokken te zijn, brachten hem uiteindelijk bij Delta Pi; de volgende stap in zijn carrière.

Omdat Max als junior consultant het vakgebied nog moet verkennen, ondersteunt hij zijn collega’s in de eerste maanden voornamelijk bij uiteenlopende projecten. Met veel enthousiasme en plezier denkt hij mee over slimme oplossingen en praktisch toepasbare adviezen en zorgt hij er zodoende voor zorgt dat onze opdrachtgevers ‘klaar zijn voor morgen’. Door veel te doen en te leren van zijn collega’s, ontdekt hij de komende maanden welke werkzaamheden hij leuk vindt om te doen en waar hij zich in wil specialiseren binnen Delta Pi.

Na zijn werk, laadt Max zichzelf het liefste op in de sportschool. Hier houdt hij zijn conditie op peil met behulp van uiteenlopende apparaten. En heeft hij iets langer de tijd? Dan stapt hij het liefst zo snel mogelijk in het vliegtuig om een lange reis naar een exotisch oord te maken.

Wil jij de prestaties van jouw project of object laten analyseren door Max? Je bereikt hem via m.vandelaarschot@delta-pi.nl.

Bekijk mijn LinkedIn profiel