Pieter van de Werdt

Pieter heeft een passie voor beweegbare kunstwerken. Deze passie is deels een voorliefde voor techniek, maar ook de diversiteit in het vakgebied. Een beweegbaar kunstwerk is vaak een knooppunt van waar alles samenkomt, van infrastructuur tot politiek, dus er is altijd wel iets nieuws te leren en te ontdekken. Het doorgronden van aanverwante disciplines om zo tot een optimaal projectresultaat te komen is dan ook iets waar Pieter graag zijn tanden inzet. Hij ziet het dan ook als een uitdaging buiten de gebaande paden te kijken en alternatieven te onderzoeken.

Pieter heeft bij de Provincie Noord-Holland uitgebreide ervaring opgedaan met assetmanagement, risicomanagement en RAMS, specifiek voor beweegbare kunstwerken. Daarnaast is hij een specialist in machineveiligheid voor beweegbare kunstwerken.

In zijn vrije tijd houdt Pieter zich graag bezig met het sleutelen aan oude BMW’s en flipperkasten. Waar het kan repareert, ontwerpt én maakt hij zoveel mogelijk zelf bij deze hobby projecten.

Wil je meer informatie over beheer & onderhoud van beweegbare kunstwerken, dan is Pieter je man! Neem vrijblijvend contact op met Pieter via p.vandewerdt@delta-pi.nl.

Bekijk mijn LinkedIn profiel