Hans Vis

Hans heeft zich ontwikkeld als onze specialist in safety management. Al sinds 2004 zet hij zijn kennis en kunde in bij Delta Pi. In die jaren heeft deze kundige consultant talloze risicoanalyses uitgevoerd, die voor opdrachtgevers hebben geleid tot zowel kwalitatieve als kwantitatieve inzichten. De analyses van Hans fungeren bovendien als vertrekpunt voor verbeteradviezen over veiligheid en bedrijfsprestaties van uiteenlopende projecten, processen en assets.

Kenmerkend aan de werkwijze van Hans is dat hij gedegen en nauwkeurig te werk gaat en alleen goed onderbouwd zijn resultaten inzet. Onder het motto dat de wereld niets heeft aan halve oplossingen, werkt Hans net zo lang door totdat hij helemaal tevreden is over (de kwaliteit van) zijn werk. Door iedere dag vooruitgang te boeken, ook al zijn het soms maar kleine stapjes, houdt hij zijn projecten in beweging. Het gevoel op die manier een beetje impact te hebben op de wereld is wat Hans drijft en zorgt ervoor dat we, samen met onze opdrachtgevers, klaar zijn voor morgen.

De werkweken van Hans zijn gevarieerd, net als de opdrachtgevers voor wie hij werkt. Zo was Hans als adviseur integrale veiligheid nauw betrokken bij (een deel) van de aanleg van de Noord-Zuid Lijn en vertrouwden opdrachtgevers van Hans meermaals op zijn safety management adviezen voor projecten als de ontwikkeling van automatisch bestuurde wegvoertuigen en de bouw van nieuwe marineschepen.

In zijn vrije tijd baant Hans zich graag een weg over uitdagende ruige paden op zijn mountainbike. Meerdaagse TransAlp mountainbike toertochten door de Alpen enerzijds, maar steeds vaker ook iets risicovoller eerst met een skilift omhoog en dan via snelle spannende downhill trails weer omlaag.

Sparren met Hans over de prestaties van bedrijfszekerheid en veiligheid van jouw project? Je bereikt hem via h.vis@delta-pi.nl.

Bekijk mijn LinkedIn profiel