Isah Cohen

Ontmoet Isah, één van de creatieve geesten achter de innovatieve digitale oplossingen van Delta-Pi. Van complexe gegevens in Excel naar intuïtieve Mendix-applicaties, Isah staat klaar om bedrijven te begeleiden bij hun digitaliseringstraject.
Als Mendix Developer bij Delta-Pi streeft Isah ernaar niet alleen opdrachten uit te voeren maar hierbij ook te denken aan hoe de klant de applicatie zo makkelijk mogelijk in gebruik kan nemen en zich eigen kan maken.

Isah, gedreven door een nieuwsgierigheid naar de kern van complexe vraagstukken, brengt niet alleen code tot leven, maar ook een unieke benadering van digitale transformatie. “Hoe kunnen we de gebruikers van de applicatie in de toekomst het beste van dienst zijn?” is de vraag die Isah drijft in haar werk. Met een creatieve inslag en een scherp oog voor detail, streeft ze ernaar niet alleen oplossingen te bieden, maar ervaringen te creëren. “Het gaat niet alleen om de functionaliteit; het gaat erom dat gebruikers enthousiast worden van wat we bouwen.”

In haar vrije tijd vindt Isah het leuk om muziek te maken en te zingen. Daarnaast kan je haar vinden in de Arena als supporter van haar favoriete voetbalclub of op het terras met vriendinnen.

Met Isah sparren over innovatieve ideeën? Je bereikt haar via i.cohen@ippiq.nl.

Bekijk mijn LinkedIn profiel