Maurice Reusen

Mensen die Maurice kennen weten wel waarom de thermometer voor hem belangrijk is. Gedurende de winterperiode meet Maurice regelmatig de temperatuur van het water waar hij met andere enthousiastelingen, ookwel walrussen genoemd, in zwemt. Hij maakt een sprongetje van blijdschap als het water kouder is dan 3,9 graden Celsius en springt een gat in de lucht als er in een gezaagd ijswak gezwommen kan worden. Maurice geeft al meer dan 10 jaar winterzwemtrainingen om te harden aan de koude voor een boost in de gezondheid van lichaam en geest voor zichzelf en anderen.

Maurice is bij Delta Pi consultant in het assetmanagement. De meeste overheden zijn sinds jaar en dag al wel een assetmanagementorganisatie als beheerder van de diverse assets die waarde leveren. Wat is nu de waarde van die de assets en hoe maak je die meetbaar? Naast de waarde die wordt gegenereerd met de beschikbare middelen, informatie en mensen en processen, gaat het daarbij ook om de inrichting van een meest optimale assetmanagementorganisatie. Ook hier ligt de verbinding met de thermometer. De geleverde waarde, de kansen en de voorziene risico’s en de geplande ontwikkelstappen moeten merkbaar worden en meetbaar zijn. En net zoals bij de het winterzwemmen staat de mens bij het assetmanagement centraal. Kortom, Maurice staat klaar om u, uw assets en uw organisatie de volgende stap te laten maken in.

Voordat Maurice het team van Delta Pi versterkte, werkte hij ruim 24 jaar bij Royal HaskoningDHV. Hier lag de focus van hem op kunstwerken en (tactisch) assetmanagement en heeft Maurice veel kennis ontwikkelt op inspectie en advies van kunstwerken. Kunstwerken zijn veelal divers en unieke bouwwerken die waarde leveren in bereikbaarheid van (vaar-) wegennetwerken of als kering van hoogwater. Maurice stond daarbij vooraan bij diverse landelijke commissies, zoals NEN2767 of CUR-Aanbeveling 117 Inspectie en advies Kunstwerken of handboeken over kunstwerkinspectie met drones of monitoring. Als je die kennis combineert met de kracht van Delta Pi dan kom je vanzelf bij de meetbare invulling van de strategie van het assetmanagement. Daar zetten we ons graag voor in.

Heb je nog een beetje koudwatervrees in de ontwikkeling van het assetmanagement, of ben je er al aan voorbij, kom in contact met Maurice via m.reusen@delta-pi.nl.

Bekijk mijn LinkedIn profiel