Michiel Oussoren

Of hij nu voor Rijkswaterstaat een optimalisatiemodel ontwikkelt voor reservedelen, een risicoanalyse maakt voor de stationssystemen van de Noord-Zuidlijn of de faalkans bepaalt van de gemalen van Alblasserwaard: Michiel bijt zich er in vast en laat niet meer los totdat hij een hoogwaardig product heeft opgeleverd. In zijn werk vindt hij het van groot belang om de kwaliteit te waarborgen en ervoor te zorgen dat zijn opdrachtgevers echt iets met het advies of de analyse kunnen. Dat doet hij door niet ‘alleen’ datgene op te leveren waar de opdrachtgever om vraagt, maar ook persoonlijke inzichten en ideeën in zijn adviezen te verwerken. “Als we, in samenwerking met de opdrachtgever, een écht goed resultaat bereiken, dan krijg ik daar enorm veel energie van.”, aldus Michiel.

Zijn kennis heeft hij tijdens zijn Masters Science & innovation management en Planologie vergaard. Daarnaast heeft Michiel van nature een onbegrensde nieuwsgierigheid naar hoe systemen functioneren, technische installaties en systemen werken en wat de achterliggende reden is van de keuzes die mensen maken. Dat maakt van Michiel een consultant die niet alleen oog heeft voor de technische aspecten van zijn vak, maar ook en zeker voor de menselijke kant. Het resultaat? Kwalitatief hoogwaardige adviezen met verrassende inzichten.

In zijn vrije tijd is Michiel minstens zo ambitieus. Zo is hij een fanatieke hardloper en staat het volbrengen van de marathon van Berlijn hoog op zijn lijstje.

Wil je van gedachten wisselen met Michiel of hem uitdagen voor een rondje hardlopen? Dat kan via  m.oussoren@delta-pi.nl.

Bekijk mijn LinkedIn profiel