Reinder Roos

Een brug bouwen en onderhouden begint bij het in contact brengen van twee conflicterende belangen (scheepvaart versus landverkeer) en moet je dus ook figuurlijk ‘bruggen bouwen’. Reinder wordt enthousiast als hij kan helpen om partijen met verschillende belangen bij elkaar te brengen om dan vanuit zijn expertise over prestatiemanagement (RAM), risicomanagement (RM) en assetmanagement inzichten te leveren die helpen om verder te komen. Hij staat voor een constructieve en open samenwerkingssfeer en neemt dit mee naar de verschillende projecten en rollen die hij sinds 2016 bij Delta Pi vervult. Of hij nou werkt als asset manager bij Rijkswaterstaat, als risicomanager bij het project Spoorzone Groningen van ProRail of bij de faalkansanalyse van de Haringvlietsluizen, samenwerking staat altijd centraal. Reinder gelooft dat dit leidt tot de beste en meest duurzame resultaten, die blijven voortbestaan nadat hij het project heeft afgerond. Daarnaast geeft deze werkwijze hem ook het meest plezier en voldoening. En dat is aanstekelijk!

Deze houding werkt ook door in zijn privésfeer. In zijn buurt is hij een sociale spil die mensen samenbindt. Nadat hij in 2012 met zijn vriendin in Nijmegen kwam wonen met kinderen nog in de luiers en verhuisdozen half uitgepakt was een housewarming een feit! De nieuwe straatgenoten wilden allemaal komen kennismaken en dit bleek een opmaat naar meer en veel meer. Hij vindt het heel waardevol om een dorpssfeer te creëren in een grote stad, waarbij hij met zijn buren door de jaren kinderen heeft groot zien worden en met hen lief en leed heeft gedeeld. Een koffiekopje is daarom een mooi symbool voor de manier waarop Reinder in het leven staat. Altijd aandacht houden voor de relatie en voor dat wat het meest waardevol is!

Wil jij met Reinder een kopje koffie drinken? Hij zet hem graag voor je! Neem contact met hem op via r.roos@delta-pi.nl.

Bekijk mijn LinkedIn profiel