Ronny van den Heuvel

‘Wat zorgt ervoor dat ongewenste gebeurtenissen optreden? Welke factoren dragen daar aan bij?’ En: ‘Hoe kunnen we de kans van optreden zo klein mogelijk maken?’ Zomaar een aantal vragen waar Ronny, consultant bij Delta Pi, heel enthousiast van wordt en waarvoor hij graag zijn handen uit de mouwen steekt. “Niet alleen terug kijken naar hoe het kan dat iets gebeurt, maar vooral vooruitkijken hoe het in de toekomst voorkomen kan worden is wat me interesseert.”, aldus Ronny. Waarom? Omdat je pas dan daadwerkelijk impact kunt hebben op een situatie. En dat is precies de reden waarom hij ervoor heeft gekozen om zijn kennis en expertise bij Delta Pi in de praktijk te brengen.

De leukste opdrachten? Dat zijn voor Ronny de vraagstukken waarbij hij innovatieve en creatieve oplossingen kan bedenken en er eigenhandig voor kan zorgen dat de kwaliteit van het hoogste niveau is. Hij wil van meerwaarde zijn voor zijn opdrachtgevers – en niet zijn adviezen in de bureaula zien verdwijnen. Daardoor streeft hij in al zijn opdrachten het hoogst haalbare na. Die consequente kwaliteit wordt niet alleen opgemerkt door collega’s van Delta Pi, maar ook door opdrachtgevers als ProRail, Rijkswaterstaat, en Damen. Samen met hen analyseert Ronny de bedreigingen en kansen van assets, projecten en organisaties, met als doel om samen te anticiperen op toekomstige gebeurtenissen.

Dat Ronny een doorzetter is, zie je niet alleen in zijn werk, maar ook in zijn hobby’s. Zo zet hij wekelijks zijn beste beentje voor bij voetbalvereniging Vesta’19 en Tennisvereniging de Witte Raven in Ravenstein, heeft hij zichzelf leren gitaar spelen waardoor hij nu een aardig melodietje kan pingelen en skiet hij in de wintermaanden graag de bergtoppen van de Alpen af.

Wil je jouw vraagstuk voorleggen aan Ronny? Je bereikt hem via r.vandenheuvel@delta-pi.nl.

Bekijk mijn LinkedIn profiel