Sharmilla van de Westelaken

Als Office Manager bij Delta Pi zit Sharmilla nooit stil. Sharmilla is onder andere verantwoordelijk voor de projectadministratie, facturatie en marketing gerelateerde taken en heeft korte lijntjes met alle medewerkers binnen de organisatie. Zij is altijd beschikbaar voor een gezellig praatje, maar ook inhoudelijk staat zij haar mannetje. Door haar achtergrond in de bedrijfskundige informatica is zij inhoudelijk goed belegd en is de werkwijze van Delta Pi voor haar niet ontastbaar.

Als spin in het web en manusje-van-alles zorgt Sharmilla er voor dat al het reilen en zeilen binnen de organisatie vloeiend verloopt – een rol die haar op het lijf geschreven is. Sharmilla is erg georganiseerd en vind het leuk om structuur aan te brengen in haar werk. Ze heeft oog voor detail en daarnaast geeft het sociale aspect van haar functie haar erg veel energie. “Het Delta Pi team is een hecht team, waar iedereen elkaar in zijn of haar waarde laat en respect toont. Ook de regelmatige teamuitjes zorgen er voor dat we als team sterk staan en elkaar leren kennen op zowel professioneel als persoonlijk vlak”, aldus Sharmilla.

Dat Sharmilla niet van stilzitten houdt zie je ook terug in haar hobby’s en bezigheden naast haar werk. Naast haar functie als Office Manager bij Delta Pi heeft Sharmilla namelijk haar eigen bedrijf als kattentrimster, waarin ze haar liefde voor dieren goed kwijt kan. In de avonduren en in het weekend heeft zij een volle agenda om al haar kattenklanten weer van dienst te zijn. Verder is Sharmilla graag aan het bakken (al dan niet met haar 2 zoontjes) en ook speelt zij regelmatig bordspellen met vrienden. Verder bezoekt zij in de weekenden graag een (of meerdere) escape rooms met haar vaste escape team.

Wil je meer weten over Delta Pi? Dan moet je bij Sharmilla zijn.
Je kunt haar bereiken op s.vandewestelaken@delta-pi.nl.

Bekijk mijn LinkedIn profiel