Samen klaar voor morgen.

Bij Delta Pi voelen we ons verantwoordelijk voor de uitdagingen van onze klanten. We zijn ervan overtuigd dat je alleen kunt anticiperen op onzekerheden, bedreigingen en kansen als je goed naar elkaar luistert en met elkaar samenwerkt. Wederzijds vertrouwen vormt de basis van de relaties die we aangaan. Niet voor niets streven we naar een situatie waarin we samen klaar zijn voor morgen.

Gedegen aanpak

Kansen, onzekerheden en bedreigingen zijn spannend. Om jouw organisatie verder te kunnen helpen, is het van belang dat we je vraagstuk en organisatie goed leren kennen. Daarom beginnen we iedere opdracht met een gedegen analyse. We lezen ons in en stellen veel vragen, zodat we er zeker van zijn dat we jouw vraagstuk écht begrijpen.  Als we het vermoeden hebben dat de scope van de opdracht nog niet helemaal duidelijk is, gaan we op zoek naar ‘de vraag achter de vraag’. Kortom; we doen alles voor een goed begrip van de vraag en de behoefte van jouw organisatie.

Eerlijke en slimme oplossingen

De mensen van Delta Pi staan erom bekend dat ze slimme oplossingen aandragen die recht doen aan de complexiteit van de vraagstukken. Door te vereenvoudigen, zonder te versimpelen, nemen we je als klant volledig mee in het proces. We bieden structuur en helpen je op die manier doelgericht te anticiperen. Daarbij schuwen we de waarheid niet. We zijn eerlijk over de mogelijkheden en geven het aan als we zien of vermoeden dat iets niet goed gaat. Uiteraard doen we dat altijd op een open en respectvolle wijze.

Hoge kwaliteit & bewezen methoden

De kwaliteit van onze dienstverlening is hoog. Dat komt doordat we voortdurend investeren in de opleiding en ontwikkeling van onze mensen. Bovendien maken we alleen gebruik van methoden en technieken die bewezen effectief zijn. Als bestaande methoden niet toereikend zijn om jouw vraagstuk op de juiste manier aan te pakken, ontwikkelen we ze zelf.

Meer weten?

Wil je meer weten over de aanpak van Delta Pi of ben je nieuwsgierig welke slimme oplossing onze mensen voor jouw vraagstuk bedenken?