Technologische ontwikkelingen stellen ons in staat om prestaties op organisatorisch, technisch en procesmatig vlak nauwkeurig door te meten. Met de juiste tools en software kunnen we data snel en gemakkelijk ophalen, interpreteren en zodoende de prestaties van een asset optimaliseren. Daardoor is performance management – het sturen op doelen en resultaten – de laatste decennia vele malen toegankelijker geworden.

Performance management

Toch is het voor veel organisaties nog altijd een flinke uitdaging om (grote hoeveelheden) data om te zetten naar relevante stuurinformatie. Dat begrijpen we bij Delta Pi maar al te goed. Wij zijn ervan overtuigd dat stuurinformatie pas nuttig en toepasbaar is, als het wordt gecombineerd met diepgaande kennis van asset-, risico- en RAMS-management.

Vooruit kijken en anticiperen

De mensen van Delta Pi helpen jouw organisatie vooruit te kijken. Door tijdig de ter zake doende bedreigingen en kansen te identificeren, helpen we je actief te sturen op het voorkomen en managen ervan. Heb je een professionaliseringsvraagstuk op het gebied van asset-, risico- of RAMS-management? Delta Pi helpt je actief te anticiperen en adequaat te sturen op onzekerheden, bedreigingen en kansen. Samen met jou en je collega’s zorgen we dat (functies van) assets en (deel)processen beter presteren. Bovendien helpen we organisaties als geheel beter functioneren, door aandacht te hebben voor en bewustzijn te creëren bij medewerkers. We leiden mensen op en verbeteren daarmee de positie van asset-, risico- en RAMS-management binnen jouw organisatie en processen.

Wat mogen wij voor jouw organisatie betekenen?