Bij Delta Pi werken we iedere dag met veel genoegen aan de uitdagingen van onze klanten. Sinds de oprichting in 2001 hebben we de prestaties van uiteenlopende assets, processen en organisaties verbeterd. Door onze klanten te helpen doelgericht te anticiperen op onzekerheden, bedreigingen en kansen, zorgen we er samen voor dat ze klaar zijn voor morgen.

Het Delta Pi DNA

Je herkent de mensen van Delta Pi aan een enorme gedrevenheid om jouw vraagstuk op te lossen. De consultants van Delta Pi zijn kritische en kundige specialisten in assetmanagement, risicomanagement en RAMS-management. Ons kantoor in Vught vormt de basis van waaruit onze consultants landelijk werken aan uiteenlopende vraagstukken van diverse opdrachtgevers. Dat doen we zowel op projectbasis, alsook op interim basis.

Samen klaar voor morgen.

Delta Pi zorgt ervoor dat jouw organisatie klaar is voor de kansen, onzekerheden, bedreigingen en uitdagingen van morgen. Om echt van meerwaarde te kunnen zijn, is een goed begrip van de vraag en behoefte van groot belang. Daarom starten we altijd met een inventarisatie van de opdracht; we stellen kritische vragen om de vraag helder te krijgen. Door vervolgens te analyseren, structureren en prioriteren, vereenvoudigen we de keuzes voor jou als klant, zonder voorbij te gaan aan de complexiteit van het vraagstuk. Bovendien helpen we je bij het integreren en institutionaliseren van asset-, risico- en/of RAMS-management in je organisatie en de processen. Doordat we nauw samenwerken met jou als opdrachtgever, stelt onze aanpak je in staat om onderbouwd beslissingen te nemen, nu en in de toekomst. Dat zorgt voor rust, overzicht en vertrouwen. Samen klaar voor morgen.

Kenmerkend Delta Pi

  • Consistent en betrouwbaar. Bij Delta Pi doen we wat we zeggen en zeggen we wat we doen. Doordat we samen met jou vooruit kijken, denken en handelen, vind je in Delta Pi een betrokken partner die gedreven is jouw organisatie verder te helpen. Jij kunt vertrouwen op een hoogwaardige adviezen en producten.
  • Betrokken, eerlijk en benaderbaar. Wederzijds vertrouwen vormt de basis van de relaties die we aangaan. Onze mensen zijn altijd beschikbaar voor vragen en staan je waar nodig bij met raad en daad.
  • Vereenvoudigen zonder te versimpelen. Door te analyseren, structureren en prioriteren, zijn we in staat om een realistische weergave te geven van de situatie. We betrekken je in alle belangrijke keuzes en helpen je zo om gefundeerd de juiste beslissingen te kunnen nemen.

Benieuwd naar het werk van Delta Pi?