Delta Pi: bouwend aan een duurzame toekomst

In de huidige tijd waar in we leven erkent Delta Pi, als toonaangevend adviesbureau, het belang van duurzaamheid. Daarom zet Delta Pi zich met overtuiging in om hieraan de nodige aandacht te besteden. We erkennen het belang van bewust omgaan met het milieu en zijn sinds 2021 gecertificeerd conform de CO2-Prestatieladder (niveau 3). Dit certificaat bevestigt onze inzet om zorgvuldig om te gaan met water, gas en electriciteit. Zowel op kantoor, bij onze klanten als thuis.

Waardevolle bijdrage

We streven ernaar onze reiskilometers te beperken en moedigen collega’s aan met het openbaar vervoer te reizen. In onze adviezen en ondersteuning komt duurzaamheid steeds prominenter naar voren. Door duurzaamheid te intregreren in ons werk leveren wij een waardevolle bijdrage aan het creĆ«ren van een duurzame wereld.

Bij Delta Pi zijn we trots om onze verantwoordelijkheid te nemen en een voorbeeld te zijn voor andere in de sector. We geloven dat kleine stappen grote veranderingen kunnen teweegbrengen. Samen werken we aan een duurzame toekomst.

Samen klaar voor morgen.