Een veranderende omgeving, nieuwe technologie├źn of andere inzichten en opvattingen over de bedrijfsvoering: organisaties worden voortdurend geconfronteerd met grote en kleine veranderingen. Het al dan niet kunnen omgaan met veranderingen is een eigenschap die bepalend is voor het voortbestaan van organisaties. Hoe krijg je mensen mee en hoe zorg je voor succesvolle veranderingstrajecten? De cursus Risicoreductie bij veranderingstrajecten biedt inzicht in organisatieprincipes en het gedrag binnen organisaties. Deelnemers leren weerstandfactoren herkennen, reduceren en/of wegnemen. Bovendien krijgen ze concrete handvatten aangereikt om een verandertraject op te zetten en te monitoren.

Opzet van de training

De training is bedoeld voor mensen werkzaam in managementposities, maar ook voor projectleiders en adviseurs die betrokken zijn bij organisatieveranderingsprocessen. De training bestaat uit vier bijeenkomsten van 4,5 uur. Elke bijeenkomst is opgebouwd uit twee blokken van 2 uur, met een half uur pauze. De bijeenkomst start om 16.00 uur en eindigt om 20.30 uur.

Liever maatwerk?

Liever een maatwerk training op het gebied van risicoreductie bij veranderingstrajecten volgen? Dat kan. In dat geval passen de trainers van Delta Pi de inhoud aan op de kenmerken van de werkomgeving van de deelnemers. Ook krijgen de deelnemers in een maatwerk training de mogelijkheid om een eigen casus in te brengen. Dit vergroot het leereffect en de opbrengst van de training voor de individuele cursist.

Interesse?

Wil jij ervoor zorgen dat jouw organisatie beter voorbereid is op veranderingen? Of wil je de veranderbereidheid van jouw organisatie vergroten? Meld je aan voor de cursus Risicoreductie bij veranderingsprojecten via onderstaand aanmeldformulier.

Aanmelden cursus

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.