Iedere organisatie heeft andere wensen en vraagstukken met betrekking tot asset-, RAMS- en risicomanagement. Bovendien verschilt het kennisniveau per organisatie en per afdeling. Daarom biedt Delta Pi maatwerk incompany trainingen die volledig zijn afgestemd op jouw organisatie. Door de competenties en kennis te verbeteren, streven we naar een situatie waarin jouw organisatie doelgericht weet te anticiperen op onzekerheden, bedreigingen en kansen. In de eigen werkomgeving gaan we de slag gaan met de vraagstukken van jouw organisatie.

Deze partijen gingen je voor

Delta Pi heeft talloze trainingen, cursussen en opleidingen verzorgd voor uiteenlopende organisaties. Zo hebben een aantal gemeentes, maar ook organisaties als Mammoet en Tata Steel diverse trainingen op het gebied van risicomanagement gevolgd bij Delta Pi. Maatwerk opleidingen op het gebied van RAMS-management en RAMS-analyse verzorgen we voor onder andere Rijkswaterwaterstaat, Croon Wolter Dros, ProRail en BAM. En ook op het gebied van assetmanagement maken partijen als Vialis en Rijkswaterstaat gebruik van onze kennis door het volgen van onze maatwerk trainingen.

Interesse?

Heb je interesse in een maatwerk incompany training van Delta Pi? Neem contact met ons op en samen bepalen we de invulling van jouw opleidingsbehoefte.