Van nieuwbouw tot beheer en onderhoud

Je ontwerpt, realiseert, beheert en / of onderhoudt complexe infrastructuur. Als onderdeel van een project of als onderdeel van professioneel Asset management ben je op zoek naar de optimale balans tussen prestaties, risico‚Äôs en kosten van deze infrastructuur. Je komt regelmatig in aanraking met termen als assetmanagement, prestatiemanagement, RAMS-analyse en / of risicogestuurd beheer en onderhoud. Het is tijd voor verdieping. Je wilt leren hoe je effectief kunt sturen op prestaties en welke instrumenten je daarbij in kunt zetten. Maar hoe? In de opleiding ‘Sturen op (RAMS-)prestaties leer je om RAMS-analyses uit te voeren en risicogestuurd beheer en onderhoud op te zetten. Centraal staan de optimale prestaties van assets in hun hele levenscyclus.

Praktische informatie

Momenteel is deze cursus niet gepland. Mocht u interesse hebben in het volgen van deze cursus, neemt u dan contact met ons op.

Aanmelden

Meer informatie vind je in de brochure, die te downloaden is via onderstaande button. Ook vind je in deze brochure het aanmeldformulier, waarmee je je kunt aanmelden voor de cursus.

Wijzigingen in de inhoud van het cursusprogramma, duur, kosten en data van de cursus zoals vermeld op de website, zijn nadrukkelijk voorbehouden. Aan de inhoud van de website kunnen geen rechten worden ontleend.